WAX-IT

Standaard WAX-IT behandeling (vanaf €560 eBTW)

Deze behandeling is de grondige lenteschoonmaak van uw wagen en omvat de gehele wagen, zowel motorruimte, velgen en het interieur komen aan bod, de lak wordt natuurlijk ook niet vergeten!

We beginnen met het inschuimen van de wagen met een reinigend schuim die het typische verkeersvuil van de lak lift. Dit krijgt de nodige tijd om in te werken op het vuil waarna het resterende schuim wordt afgespoten met warm water. Koetswerk, velgen en de wielkassen worden zo ontdaan van het grofste vuil voor die nog maar aangeraakt is. De motorruimte wordt hierbij ook niet vergeten.

Daarna krijgt de wagen een grondige wasbeurt met een natuurlijke lambswollen handschoen en wordt de wagen gedroogd met warme lucht, dit weer om elke overbodige aanraking te vermijden.
Hierna worden koetswerk en ruiten bewerkt met een klei om zo al het vastgehechte vuil - zoals teer en hars - te verwijderen. Dit vuil kan enkel op die manier verwijderd worden en staat in de weg van de ultieme glans.

 

F430behand_gt3behand_beading

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een machinale behandeling met chemische cleaner zorgt ervoor dat de poriën van de lak ook gereinigd worden en het resulterende oppervlak glad en zacht is. Dit als de ideale voorbereiding op de volgende stappen. De volgende stap in het proces bestaat uit het aanbrengen van een glaze om kleine imperfecties weg te werken en de nodige oliën aan de lak toe te voegen en zo de wagen zijn extra glans te geven!

 

Na deze voorbereidingen wordt een beschermlaag - een sealant of hoogwaardige carnaubawax - aangebracht om het voorgaande werk langdurig te behouden. Bovenop het feit dat dit de wagen beschermt voor meerdere maanden zorgt dit opnieuw voor extra diepe glans. Daarna wordt het interieur van de wagen afgewerkt en alle leer en kunststof gereinigd en gevoed; velgen worden beschermd alsook de ruiten, banden, wielkassen en motorruimte worden van dressing voorzien en de uitlaat wordt opgeblonken. Deze volledige procedure neemt ongeveer 6 tot 10 uur in beslag en kan normaal gezien op één dag uitgevoerd worden.

 

vinkje De perfecte keuze om de wagen jaarlijks te onderhouden

vinkje De ultieme bescherming voor je recente wagen

vinkje Optimaliseren van de glans & reflectie

vinkje Verzegeling & wax voor langdurige bescherming 

 

OPM.: Deze behandeling kan verder uitgebreid worden met een specifieke bescherming (coating) of bij ernstige krassen met een lichte of zware lakcorrectie.

 

Voorbeelden van een dergelijke behandeling:

 
Wax-it ¬ Diensten ¬ Onderhoudsplan

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u