WAX-IT

E-mailadres Afdrukken

Handleidingen > BESCHERMEN

Een nieuwe wagen, wat nu?

 

Een goed onderhouden wagen begint al vóór de eerste kilometer gereden is! De belangrijkste stap is dan ook de eerste behandeling, de hoeveelheid werk is nu (laten we hopen) nog relatief beperkt. Na het oppikken van de wagen bij de dealer, ga je dus direct aan de slag en wacht je niet tot de eerste kilometers gereden zijn, een wagen met 1000km is NIET nieuw!

 

Wil u zien wat er kan gedaan worden op een nieuwe auto, dan verwijzen we graag door naar een specifieke behandeling: BMW 220i - New Car Protection

 

laten behandelen

De behandeling laten uitvoeren door een professionele 'detailer' zorgt voor een ongezien niveau op vlak van afwerking, bescherming en duurzaamheid. Op basis van de gekozen afwerking kan er ook een verhoogde krasbestendigheid bekomen worden.

Bij een professionele behandeling krijgt de wagen het maximum op vlak van afwerking: elk detail, elke kras (die tijdens productie, transport of aflevering ontstaat) wordt verwijderd. De wagen wordt binnen en buiten volledig behandeld met de top op vlak bescherming. Dit betekent het inbakken van coatings op lak, velgen, lak, plastics,...

Als klant is het verdere onderhoud sterk beperkt, de enige noodzakelijke stap is een normale wasbeurt (zie handleiding). Hiervoor heeft u een standaard wasset (zie webshop) nodig.

Heeft u zelf geen tijd, geen materialen of gewoon zin, dan is de professionele behandeling steeds de beste keuze!

Neem eens een kijkje in onze Portfolio om te weten wat we allemaal kunnen doen.

 

nieuwewagennieuwewagenwatnu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zelf behandelen

Bij een eigen behandeling kan u zo ver gaan als u zelf wenst. U kan kiezen voor een uitgebreide wasbeurt tot een behandeling die tegen het professioneel niveau aanleunt! 

 

Wat heb ik écht nodig en wat kan ik nog meer doen?

 

1. Wassen

 Lees alles over de correcte wasbeurt in onze handleidingen.

2. Velgen reinigen

  • - Velgenreiniger
  • - Velgenborstel
  • - Bandengel (bandenzwart) + spons
  • - Velgenwax

3. Behandelen

4. Interieur

  • - Stof reinigen en beschermen
  • - Leder reinigen en beschermen
  • - Plastic reinigen en beschermen

 

En daarna?

Hierna kan de wagen verder op de normale manier onderhouden worden, de uitgebreide wasbeurt en afwerking van de nodige details. Meer info over de wasbeurt vindt u in de Handleiding. Een uitgebreide behandeling van de wagen moet regelmatig opnieuw uitgevoerd worden. Wanneer de wagen zijn glans verliest of de bescherming degradeert is er nood aan een nieuwe behandeling. Afhankelijk van de gekozen afwerking en passie varieert dit van maandelijks tot jaarlijks.

 
Wax-it ¬ Handleiding: Beschermen ¬ Een nieuwe wagen wat nu

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u