WAX-IT

Twee nieuwe collecties microvezeldoeken van de hoogste kwaliteit!

 

fibrecloseupEen constant verloop van leveranciers van microvezeldoeken met een variërende kwaliteit gaf WAX-IT de aanleiding om zelf een complete selectie te maken van de best mogelijke microvezeldoeken op de markt. Voor iedereen en elke taak is er een geschikt microvezeldoekje dat voldoet aan alle specifieke eisen die zowel professionelen als hobbyisten hebben. De volledige collectie microvezeldoeken vinden jullie terug onder de WAX-IT naam.

Er is een volledige nieuwe eigen lijn die we gekozen hebben na langdurig testen van verschillende stalen en stoffen om zo prijs / kwaliteit het beste te kunnen bieden. Een echt goede microvezeldoek onderscheidt zich van de rest door de afwerking. De manier waarop de productie gebeurt, de vezels gesneden en geweven zijn, de naad en nog veel ander zaken.

Tussen de microvezeldoeken onderling is er ook heel wat verschil te bespeuren. De gevarieerde materialen zorgen samen met de weving voor compleet andere eigenschappen. Zo werd het al snel duidelijk dat de (nu alom bekende) wafel structuur veel makkelijker en veel meer water kan opnemen. Het is dus belangrijk om voor verschillende zaken specifieke doeken te gebruiken!

 

De WAX-IT collectie

- Ultimate Buffing 600 Towel: is een extreem zacht, langharig doekje met als enige doel de allerlaatste stap in het onderhoud van de wagen. Het afnemen van wax of sealant en het opwrijven van quick detailer.

- Deluxe Waffle Weave Drying Towel: na enkele zijstapjes via Poorboy's en twee types Dragon Fibre droogdoek is dit de ultieme droogdoek met wafelstructuur. Groot, zacht en van super deluxe kwaliteit.

- Ultra Work Towel 300 (3 pack): de klassieke samenstelling maakt van deze doek een complete allrounder. Ideaal voor het gebruik in het interieur, reinigen van leder, de motorruimte en nog veel meer.

- Elite Microfibre Glass Towel: de extreem fijne en korte vezel zorgt voor een strakke streeploze afwerking van alle glas. Het maakt van deze doek een topper voor ieders portefeuille.

- Super Plush 360 Polishing Towel / Super Plush 360 Finishing Towel: Een iets dikker weefsel met zachte haartjes zorgt ervoor dat deze doek ideaal is om het restproduct van glaze en polish af te nemen.

 

Ontdek ze allemaal in onze Webshop!

 

Microfiber Madness

mmlogoOm ook de meest veeleisende klant te bekoren bieden we ook dit jonge Duitse merk aan. Microfiber Madness produceren eenvoudig weg doeken volgens de meest hoogstaande kwaliteit. Het zijn de zachtste, mooiste en best afgewerkte doeken die momenteel beschikbaar zijn.

En WAX-IT is uitverkozen als dealer...!

Microfiber Madness speurt al een klein decennia de markt af naar de beste microvezels op de markt om hun eigen reeks perfect te maken. Het streven naar een reeks doeken die elk 'top' zijn voor een specifieke handeling.  Sinds 2009 werd er begonnen met de uit- en af- werking van hun eigen reeks. Met enkele unieke ideeën over productie en afwerking werd een collectie gelanceerd die een echte relevatie is onder de microvezeldoeken.

 

Ontdek ze allemaal in onze Webshop!

 

 
DemodagenWAX-IT Demodag - 01/09/18: Polijsten - Beginners
27/08/2018

Op zaterdag 01/09 kan u bij WAX-IT terecht voor een nieuwe demonstratie! We hebben het over machinaal polijsten voor beginners. Deze demo is dus perfect voor wie nog geen machinale ervaring heeft of (nog) geen machine heeft maar dit jaar wel aan de slag zou willen.  [ ... ]


DemodagenWAX-IT Demodag - 30/06/18: Coatings
16/05/2018

Op zaterdag 30/06 kan u bij WAX-IT terecht voor een nieuwe demonstratie! Op deze demonstratie bestuderen we alle mogelijke coatings, van de instapvariant tot de meest duurzame coating. Nanolex, Gyeon, ... Mohs, Quartz, Prime, Si3D, Cancoat,... Alle grote  [ ... ]


DemodagenWAX-IT Demodag - 16/06/18: Polijsten - Geavanceerd
15/05/2018

Op zaterdag 16/06  kan u bij WAX-IT terecht voor een nieuwe demonstratie! We gaan het opnieuw hebben over machinaal polijsten maar nu bouwen we verder op jullie basiskennis!  Ervaring met machinaal polijsten is dus zeker vereist... In deze demo gaan we d [ ... ]


Other Articles
Wax-it ¬ Nieuws ¬ Producten ¬ Twee nieuwe collecties microvezeldoeken van de hoogste kwaliteit!

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u Gesloten