WAX-IT

Swissvax Autobahn Wheel Wax with PTFE - 50ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,50

Snel Overzicht

Swissvax Autobahn Wheel Wax is dankzij toevoegingen als Carnauba en PTFE speciaal gemaakt om uw velgen te doen glanzen en ze te beschermen tegen remstof en andere verontreinigingen.

Swissvax Autobahn Wheel Wax

Klik om de volledige afbeelding te bekijken

Meer Afbeeldingen

  • Swissvax Autobahn Wheel Wax

* Verplichte Velden

€ 39,50

Details

Swissvax Autobahn Wheel Wax is oorspronkelijk gemaakt voor de Duitse klanten met hun snelle bolides met alumium of magnesium velgen. Doordat zij vaak van zeer hoge snelheden moeten afremmen op de Duitse snelwegen hebben zij zeer veel last van remstof. Swissvax Autobahn Wheel Wax is getest geweest in de zwaarste condities: op de Duitse ‘Autobahn’ bij herhaaldelijke remmanoeuvres van snelheden van 300+ km/h, in Zwitserland gedurende de strenge winters (waarbij de wagen veelvuldig bloot gesteld wordt aan strooizout en schadelijke elementen des winters) en op verschillende race-circuits in Europa.

Swissvax Autobahn Wheel Wax zorgt voor een zachte glans op iedere type velg en voorkomt dat remstof of andere schadelijke partikels kunnen hechten aan het velgoppervlak, dankzij de warmte- en vuil-resisente laag die Swissvax Autobahn Wheel Wax vormt op uw velg.

De afstotende laag wordt bekomen door toevoeging van PTFE (teflon), dat is een kristalijne polymeer dat een hoog smeltpunt heeft (327°C). Bovendien is het bestand tegen chemicaliën en verontreinigingen. Een laatste voordeel is dat PTFE een wrijvingcoëfficient heeft die lager ligt dan bij de meeste materialen. Hierdoor zal het vuil veel makkelijker van uw velg glijden, waardoor u uw velgen makkelijker kan proper maken.

Dankzij ingrediënten als PTFE (bescherming) en Carnauba (glans) is Swissvax Autobahn Wheel Wax de ideale wax voor uw velgen.

Voordat u Swissvax Autobahn Wheel Wax aanbrengt dient het oppervlak grondig voorbereid te worden met Swissvax Cleaner Fluid, om zeker te zijn dat het oppervlak perfect proper is en vrij van alle contaminaties (zoals oude waxresten, zure regen, teer, insecten,…). Een perfecte voorbereiding is noodzakelijk opdat de wax optimaal kan hechten en beschermen.

Aanvullende Informatie

Handleiding

Swissvax Autobahn moet manueel aangebracht worden.

- Bereid de velgen correct voor. (wassen, kleien, polijsten)

- Breng de wax aan met de blote vingers of een Swissvax Wax Applicator 

- Laat het product niet opdrogen

- Wrijf het residu op binnen de 10minuten

Inhoud 50ml
Beschermend Ja
Duurzaamheid +4 maand
Gebruik Met de hand

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.

Wax-it ¬ Webshop ¬ Swissvax Autobahn Wheel Wax with PTFE - 50ml

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u Gesloten