WAX-IT

WAX-IT Pressure Washer Gun & Lance Kit

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 209,95
OF

Kranzle Small Kit

Klik om de volledige afbeelding te bekijken

Meer Afbeeldingen

  • Kranzle Small Kit
  • Kranzle Small Kit - Gun
  • Kranzle Small Kit - Sprayer
  • Kranzle Small Kit - Swissvel
  • Kranzle Small Kit - Short Lance & Connector
  • Kranzle Small Kit - Nozzle

Details

In samenwerking met Kranzle Belgium heeft WAX-IT een exclusief hogedrukreiniger pakket ontwikkeld om de wagen op een efficiënte en veilige manier te wassen. 

Het pakket bestaat uit verschillende items die ontwikkeld zijn uit de nood om bepaalde specifieke taken uit te kunnen voeren.

Eerst en vooral het lichte pistool dat uit kwaliteitsmateriaal is opgebouwd. Het beschikt over een snelkoppeling waarop verschillende accessoires kunnen worden aangesloten. De connector is vervaardigd uit RVS en is dus extreem duurzaam. Hij is ook voldoende lang waardoor een stevige connectie wordt gemaakt en de combinatie van het pistool en elk accessoire uitermate solide aanvoelt.

Het pistool is bovendien voorzien van een erg lichte bediening wat langdurig gebruik erg comfortabel maakt. 

Als laatste een van de belangrijkste eigenschappen van het pistool, de swivel (draaikop) waarmee de hogedruk slang aan het pistool verbonden wordt. Dit zal vermijden dan de hogedrukslang in lussen komt te liggen wanneer je rond de wagen loopt. Ook het oprollen van de slang gaat hiermee veel vlotter en er is geen geknoei om de slang recht te leggen.

Er worden samen met het pistool 2 lansen voorzien. 1 lange lans en 1 korte lans. Beide zijn voorzien van een beschermende kop die schade aan de wagen bij contact moet vermijden. De nozzle zit volledig verzonken dus er zijn geen metalen onderdelen die de lak van de wagen kunnen beschadigen mocht het even fout lopen.

De lange lans wordt gebruikt voor het reinigen van de lak van de wagen. Hij is gebogen zodat het reinigen van het dak van hoge wagens een stuk eenvoudiger wordt gemaakt, daarnaast kan je ook de onderkant van de wagen bereiken zonder de lans helemaal tegen de grond te moeten houden.

De korte lans wordt voornamelijk gebruikt voor het reinigen van velgen en wielkassen. Het maakt de lans veel mobieler, zo kan je in de kleinste hoekjes en kantjes reinigen.

Als laatste wordt bij de kit ook nog een setje extra nozzle voorzien. Standaard wordt de set geleverd met nozzles met een 40* hoek maar deze nozzles kan je alles accesoires ombouwen naar een 25* hoek.

Deze set is voorzien van nozzles met opening 045 welke geschikt is voor ons Kranzle 1152TST systeem. Dit voorziet een werkdruk van 100 tot 110 bar aan een debiet van 10l/min welke ideaal is voor het reinigen van een wagen. Heeft u een ander type toestel waarop u deze set wil aansluiten, gelieve dan contact op te nemen zodat wij de juiste nozzle grote kunnen voorzien!

Al onze sets worden ook geleverd met een rolletje teflon voor de montage van de nozzles of voor het monteren van de verschillende onderdelen na een onderhoud.

Aanvullende Informatie

Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW.

Wax-it ¬ Webshop ¬ WAX-IT Pressure Washer Gun & Lance Kit

Openingsuren

redarrow  MAA 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DIN 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  WOE 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  DON 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  VRIJ 9.30u - 12.30u 13.30u - 18u
redarrow  ZAT 9.30u - 12.30u